Stichting

De Kracht van 8

twee kinderen geven een kracht van 8 kaart aan elkaar door

NIEUWS

Facebook

Nieuws via Stichting De Kracht van 8 Facebook berichten.

De Kracht van 8
De Kracht van 81 week geleden
Basisscholen, let op: op zoek naar een groep 8 musical? Dan is De Klas Van 2080 echt een goed idee!! Een vrolijke musical, incl. 8 liedjes. Tijdsduur: 60 minuten. Aantal rollen/spelers: 16 – 31. Deze musical is goed aan te passen aan het aantal kinderen, er kunnen ook volwassenen meespelen!
De Kracht van 8
De Kracht van 8
De Kracht van 82 weken geleden
"Een kind dat in onze ogen moeilijk of onaangenaam gedrag vertoont, heeft het moeilijk." Volg de Training Spiegelcoaching: voor iedereen die kinderen en hun ouders tegenkomen in een werksetting, bv. als leerkracht, hulpverlener, begeleider, (kinder)coach, therapeut. Meer informatie: https://www.kikopleiding.nl/training/
De Kracht van 8
De Kracht van 81 maand geleden
Herfst: een heerlijke periode voor het spelen van een spel met kinderen. Met het Kracht van 8 Kaartspel kun je meerdere spellen spelen! Ook leuk om als cadeau te geven met Sint, Kerst of verjaardag.
De Kracht van 8
De Kracht van 82 maanden geleden
Vandaag een creatieve workshop over De Kracht van 8 voor scholenstichting Penta in Hoorn. Een kort stukje uitleg gevolgd door creatieve werkvormen waarbij je tevens werkt aan een van de acht krachten. Een handvaardigheidsles gecombineerd met een kracht van 8 les! Aangeboden door bestuurslid Bea Bakker- de Boer. Alle deelnemers gingen naar huis met het boek 'Kleurkracht' en verdiepende informatie over de 8 krachten.
De Kracht van 8
De Kracht van 82 maanden geleden
Kinderboekenweek!!
De Kracht van 8
De Kracht van 83 maanden geleden
Doe mee met de komende 10-daagse Spiegeltraining van Kind In Kracht Opleidingen (start februari 2019); https://www.kikopleiding.nl/training/
GonBa heeft de flyer mogen verzorgen.
Scroll Up