Stichting

De Kracht van 8

twee kinderen geven een kracht van 8 kaart aan elkaar door

NIEUWS

Facebook

Facebook photo

Facebook photo

Vandaag een mooie cheque gekregen n.a.v. Lief Langedijk Festival actie. Rabobank en LiefLangedijk; bedankt!! Het bedrag gaan we gebruiken voor een kinderboek, welke binnenkort gedrukt gaat worden. Wordt vervolgd!

Facebook photo

Met dank aan Kindercoach Sandra Zedel leuke ideeën wat je nog meer met het kinderboek KleurKracht kunt doen! Zie meer op onze website; http://dekrachtvan8.nl/kinderboek-kleurkracht/

Facebook photo

Er zijn nog plaatsen VRIJ in de komende workshop-dag Coaching en De Kracht van 8 a.s. zaterdag 9 december in Baarn!
Kom je meedoen tussen 10 en 17 uur?
Je ontvangt naast het boek Coaching en De Kracht van 8 ook allerlei manieren om kinderen te begeleiden naar hun eigen Kracht. Bijv. gesterkt levenssituaties aankunnen, vergroting van zelfvertrouwen, in verbinding kunnen zijn met gevoel en behoeften en meer.
Zie voor meer informatie: https://www.kikopleiding.nl/coaching-en-kracht-8/

Facebook photo

De Kracht van 8 heeft mooie materialen voor iedereen, wat dacht je van het boek De Kracht van Acht of kinderboek KleurKracht. Leuk voor jezelf of als cadeau!

http://dekrachtvan8.nl/materialen-bestellen/

Coaching en De Kracht van 8, een krachtige combinatie!
Doe je mee op zaterdag 9 december in Baarn?
In deze workshop-dag ontvang je handvatten voor onderzoek en begeleiding van kinderen, om hen weer in hun eigen kracht te kunnen brengen.
Deze eigen kracht gaat dan over balans; weten wie je bent, je kwaliteiten kennen en gebruiken, eerlijk, respectvol en verbindend kunnen communiceren om samen met anderen te kunnen leven.
Tijdens deze workshop ontvang je een Routeplanner om met behulp van de Kracht van 8 materialen een kind te leren kennen en zodoende je coaching “op maat” te kunnen aanbieden.

Margrete Stoute zal deze dag verzorgen. Zij is creator en voorzitter van stichting De Kracht van 8, die sinds 2006 kinderen en de volwassenen om hen heen via deze krachten ondersteunt.
Tevens is zij trainer aan verschillende opleidingen, waaronder de opleiding Kindercoach in het onderwijs (van InHolland Academy) en de Kind In Kracht-opleiding (via stichting Welzijn Kinderen).
De vergoeding voor deze dag bedraagt € 185,00. Dit is inclusief koffie/thee en het boek Coaching en De Kracht van 8.
Aanmelden via info@dekrachtvan8.nl o.v.v. Coaching en De Kracht van 8.

Facebook photo

De musical van De Kracht van 8 is opgevoerd tijdens het Lief Langedijk festival afgelopen zaterdag. Een sfeerimpressie. De eindmusical is te bestellen op www.dekrachtvan8.nl

Vanmiddag het vervolg van het Lief Langedijk Festival met de kindermusical "De Klas van 2080" van de Stichting De Kracht van 8. Pesten, anders zijn is het centrale thema. De Stichting De Kracht van 8 is vanmiddag dan ook het goede doel. Een volle zaal!

Geplaatst door Stichting Lief Langedijk op zaterdag 30 september 2017

Musical De Kracht van 8 tijdens het Lief Langedijk Festival

Bronnenboek E-versie
In dit digitale Kracht van 8 Bronnenboek staan ruim 500 suggesties; krachtige werkvormen, die een bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen.
Pdf bestand, 466 pagina's.
Prijs € 49.00

http://dekrachtvan8.nl/materialen-bestellen/

Facebook photo

https://www.facebook.com/kindercoachingkindinkracht/?hc_ref=ARQXwioZQJozSDW8oNfk46HnBaha--Wx-TYTUCgnnhtQW5KP0bdoxFOHRdurYRiALXQ&fref=nf